Puunkaato ja muut palvelut luotettavasti Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomeen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

InfraMetsä toteuttaa puunkaadon, tonttihakkuut ja muut metsäpalvelut luotettavasti ja ammattitaitoisesti Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella. Tarpeen mukaan työskentelemme myös laajemmalla alueella, joten suosittelemme tiedustelemaan palvelualueesta tilauksen yhteydessä.

Suoritamme puunkaadot sopimuksen mukaan niin metsistä, pihatonteilta ja teiden varsilta, kuten esimerkiksi sähkölinjojen tieltä. Palvelemme pitkällä kokemuksella niin kotitalouksia, yksityisiä, metsänomistajia, kaupunkeja sekä kuntia ja sähkö- ja infrarakennusyhtiöitä.

TONTTIHAKKUUT

Tonttihakkuu voi tulla tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun puut ovat kasvaneet liian lähelle taloasi. Lisäksi ennen uuden rakentamista tontille on usein ensin tehtävä tonttihakkuu tai -raivaus, jossa poistamme yhdessä merkkaamamme tarpeettomat tai ongelmalliset puut. Ennen hakkuun aloittamista arvioimme tontin puiden kunnon sekä neuvottelemme säästettävistä puista. Toteutamme tonttihakkuut ja -raivaukset tehokkaasti sekä kustannustietoisesti, laadukkaasta ja siististä lopputuloksesta tinkimättä. Työstämme voi saada kotitalousvähennystä, lue lisää täältä


Metsäpalvelu Kärkkäinen Oy palvelee metsänomistajia hakkuiden toteutuksessa.

KANTOJYRSINTÄ

Kantojyrsintä on kustannustehokas sekä yksi perusteellisimmista tavoista päästä eroon häiritsevistä tai tarpeettomista kannoista. Ammattikalustollamme poistamme kannot ripeästi, edullisesti ja maaperän sekä kasvuston hyvinvointia kunnioittaen. Kantojyrsinnän sivutuotteena syntyy haketta, jota voidaan kotitalouksissa ja mökkitonteilla hyödyntää esimerkiksi katteeksi tai kuivikkeeksi. Mikäli toivot, kuljetamme sopimuksen mukaan myös hakkeen ympäristön siistimisen yhteydessä pois työn päätteeksi. Toiveidesi mukaisesti voimme myös täyttää kannon poistosta jäävän kuopan. 

MUUT PUUNKAADON PALVELUT

Puunkaatopalveluihimme lukeutuvat myös erilaisten puiden hoitoleikkaukset, puiden oksien poistaminen ja ongelmapuiden, kuten rakennuksien, sähkölinjojen tai teiden läheisyydessä sijaitsevien lahojen tai ylikasvaneiden puiden kaato. 


Ongelmapuiden kaato on aina hyvä hoitaa hyvin suunniteltuna ja ammattitaidolla, jotta kaato olisi mahdollisimman turvallinen ja lopputulos siisti. Meillä on kokemusta monenlaisten ongelmapuiden kaadoista, joten voit luottaa, että kaadot tehdään aina nopeimmalla ja turvallisimmalla tekniikalla. Yritykseltämme löytyvät myös asiaan kuuluvat vastuuvakuutukset.


Muihin palveluihimme kuuluvat kaatopuiden hakkaaminen polttopuiksi, toiveidesi mukaisesti joko klapeiksi tai haloiksi. Palvelemme sinua Jyväskylän lähiseuduilla ja tarvittaessa kauempanakin.